I slutten av august dro ORBO & The Longshots ut av landet for å følge drømmen, nemlig å forsøke å leve av å spille Rock’n’Roll i rockens hjemland; USA.

Med i bagasjen har de den håndfaste markeringen av 10 år på veien som et av Norges mestspillene og hardest arbeidende rockeband – liveplaten Live10. Ti utvalgte låter fra to knallende gode kvelder på Ricks i Bergen i fjor høst.

Nå følger en stram turnéplan i USA med spillejobber over halve California, blant annet i Hollywood, San Diego og San Fransisco – før  de tar turen til Nashville for å gjøre en bunke jobber der.

Deretter går turen tilbake til Norge i slutten av oktober for å en kort releaseturné her hjemme. Oslo, Bergen, Haugesund og Hamar er blant de stedene som får besøk i høst.

Du kan følge ORBO & The Longshots på deres ferd gjennom USA på Facebooksiden.

Den nye platen kan du kjøpe på iTunes eller hos Platekompaniet. LP-versjonen med skjult bonusspor er absolutt å anbefale.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Tift Merritt – Broken
Neste artikkelFrem fra glemselen: Magnolia Electric Co. – What Comes After The Blues
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here