Eastside Bulldogs – Come On Up And See Me Sometime

En «East Nashville» Supergruppe, bestående av en av mine store favoritter – Todd Snider samt blant andre Elizabeth Cook og Bobby Bare Jr. har vært i studio med den legendariske superprodusenten Don Was for å spille inn en låt til inntekt for flomofrene i Nashville.

Kjøp singelen (mp3) og videoen hos Todd Snider. (2.99$ har du jaggu råd til!)

Alle inntekter går til Hands On Nashville

SHARE
Forrige artikkelThe Twistaroos – Twisted!
Neste artikkelTre Små Kinesere – Kjærlighet På Tunga
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here