Fredagsvideo: The Dirty Knobs – Wreckless Abandon

Da Tom Petty & The Heartbreakers så tragisk tok slutt, så stod Mike Campbell igjen og lurte på hva han skulle gjøre nå. Hans musikalske blodsbror var borte, og han ante ikke hva han skulle gjøre. Mike fant trøst i sitt musikalske sideprosjekt The Dirty Knobs, som han har spilt med nå og da de siste 15 årene. Og nå som sommerjobben i Fleetwood Mack er over, så er det på tide å rocke litt igjen…

I mars kommer platen Wreckless Abandon, deretter blir det svær USA-turné, og denne uken slapp de singelen «Wreckless Abandon». Og dette er enkelt og greit skikkelig rotekte, deilig rock’n’roll fri for alt av fiksfakseri og forsøk på å være noe annet enn det er. Tom Petty er borte, men den musikalske arven lever så til de grader videre. Dette er UTROLIG deilig å høre på…

Det låter som en perfekt miks av Tom Petty & The Heartbreakers og våre venner i Bottlerockets.

Ha en fortreffelig fredag, folkens!

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag: Mary Bragg, Ketil Hansen, Drive-By Truckers, John Moreland
Neste artikkelPlatebunken: Left Arm Tan, Futurebirds, Marcus King
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here