Fredagsvideo: Joshua Hedley – Mr. Jukebox

Joshua Hedley slipper debutalbumet Mr. Jukebox på Jack Whites Third Man Records den 20 april. Nylig slapp han singelen “Mr. Jukebox”, og videoen har blitt en utsøkt godbit som blant annet utspiller seg på legendariske Robert’s på Broadway i Nashville.

Er det flere enn oss som gleder seg enda mer etter å ha hørt denne? Det var det vi tenkte!

Ha en fortryllende fredag, kjære venner.

Forrige artikkelRobert Moses & The Harmony Crusaders – Plutonic Friends
Neste artikkelH.C. McEntire – Lionheart
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here