DoD Sessions: Caroline Spence

Caroline Spence tok turen innom oss i Nashville i fjor høst. Hun hadde med seg gitarist og produsent Dan Knobler, og sammen spilte de tre låter fra den utsøkte platen Spades & Roses fra 2017. 

Vi får høre “Hotel Amarillo”, “Softball” og “Slow Dancer”. Til høsten håper vi å kunne presentere Caroline på norske scener, men inntil da så er dette en ganske så ok erstatning, om vi skal få si det selv.

Det var usedvanlig god stemning i stuen under innspillingen, og konserten noen dager seinere viste oss at Caroline virkelig har blitt en stemme å regne med siden debuten Somehow slengte oss i bakken for tre år siden.

 

 

Forrige artikkelJohn Paul White and his Single Lock Records Roster
Neste artikkelRobert Moses & The Harmony Crusaders – Plutonic Friends
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here