Fredagsvideo: The Crates – B-Sides

Våre venner i The Crates er i ferd med å fullføre sin debutplate. For å gjøre ventetiden litt lettere så slipper de idag singelen “B-Sides”, som i følge eget utsagn er “ei «happy» lita rockebombe som handler om å gå seg bort i Australia tidlig i tjueåra. B-sida er jo liksom den feile sida, men låtene på skyggesida er jo ofte de mest slitesterke låtene som man til slutt husker best og spiller oftest.”

Debutplaten er planlagt å dukke opp på nyåret, og bandet feirer singelslippet med en gratiskonsert på No53 i Gamlebyen (Schweigaardsgate.53) lørdag 28. oktober. Sjekk Facebookeventet.

Dette er egentlig bare steintøft, så kos dere med videoen og fredagen.

Det ER lov å hoppe rundt mens du hører på denne.

Forrige artikkelCotton Mather – A Young Life (EP)
Neste artikkelMike Wheeler – Sunbeams All Twisted
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here