Colter Wall til Norge i august

Stjerneskuddet Colter Wall tar turen innom Norge igjen i august. Sist han var på besøk måtte Mono sette opp ekstrakonsert, og siden den gang har interessen for den joviale Kanadieren med den store, store stemmen økt kraftig, og han er booket til noen av de største festivalene i Norge.

Redaktør Eiesland har fulgt Colter Wall i mange år, og skriver i sin anmeldelse av det Dave Cobb produserte debutalbumet Colter Wall

“Noen album har man ventet hele livet på, uten at man egentlig vet om det selv. Colter Wall sitt debutalbum er på mange måter et slikt.”

11. august – Øyafestivalen, Oslo (Hagen).
12. august – Folken, Stavanger.
15. august – Lille Ole Bull, Bergen (Bergen Live Sessions).
18. august – Parkenfestivalen, Bodø.
19. august – Pstereo, Trondheim.

Forrige artikkelDust of Daylight hos Kurér
Neste artikkelAnbefalte album 1. halvår 2017
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here