Fredagsvideo: Colter Wall – Thirteen Silver Dollars

Siden denne låten er ute på Spotify nå og det nærmer seg releasedato for Colter Wall sitt Dave Cobb produserte album, 12. mai skal det være klart, så er det på sin plass å dele denne fantastiske låten fra den unge låtskriveren som tar verden med storm as we speak. Dette blir trolig Colter Wall sitt år. La denne helgen bli din!

Forrige artikkelCordovas – Cordovas
Neste artikkelSpilleliste – Mars 2017
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here