Påsken innebærer jo ikke bare ekstra fridager, krimserier på TV, Kvikklunsj og den siste Nesbø bestselgeren i tursekken – selv hardbarkede ateister som meg selv kommer ikke helt unna spørsmålet om det var Jesus eller Påskeharen som hoppet frem først. Men istedetfor å gruble for mye på akkurat det lar jeg Iris DeMent ta seg en svingom på jukeboxen og håper alle får en finfin påske!

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste – April 2017
Neste artikkelApplewood Road – Applewood Road
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here