fbpx
Forsiden Alle poster Americana Kongen fyller år!

Kongen fyller år!

For 82 år siden kom det to små guttepjokker til verden i fattige kår i Tupelo, Mississippi.
Bare én av de overlevde men han satte spor for minst to i sin levetid. Vi snakker selvsagt om selveste Kongen – Elvis Presley. Han har ikke selv kunnet feire sin bursdag de siste 40 årene, men vi er mange som feirer for ham. Så til ære for bursdagskongen og til glede for oss som feirer fyrer vi på DoD av en aldri så liten festkanon ladet med vokalmagi fra dagens selvsagte midtpunkt. Gratulerer med dagen Elvis, du er fortsatt helt Konge!

https://www.youtube.com/watch?v=kANP9thO28w

https://www.youtube.com/watch?v=YiLbL-nUpyA

Forrige artikkelFredagsvideo: The Crates – Little Darling
Neste artikkelTwo Cow Garage – Brand New Flag
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here