Fredagsvideo: Becky Warren – I Miss You

Ukens store plate her på Dust of Daylight er Becky Warrens War Surplus, som jeg dissikerte og skrev (alt for langt) om tidligere i dag. Ukens fredagvideo er en av platens glitrende låter, og et bevis på hvordan låtene fungerer både som en helhet og som frittstående låter.

“I Miss You” er Junes rop om hjelp etter at Scott har kommet hjem fra Irak, og viser seg å ikke lengre være den mannen som dro avgårde…

Det skader heller ikke at videoen er full av flotte bilder fra herlige Nashville.

Ha en fortreffelig fredag, og bruk helgen på å nyte War Surplus.

 

Forrige artikkelBecky Warren – War Surplus
Neste artikkelSpilleliste – Oktober 2016
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here