fbpx
Forsiden Alle poster Norsk Video: Rotvelt – Hvert gatehjørne

Video: Rotvelt – Hvert gatehjørne

Det går rykter om vår. For mange av oss som gjorde unna det meste av voksing på 80 og veldig tidlig 90-tall, så er våren ensbetydende med bestemte plater på full dunder i bilen. Vinduene åpne, venstre albue stikkende ut av bilvinduet, og Jokke, Raga, Backstreet Girls, Contenders og ikke minst Neil Youngs Ragged Glory på “full skruv”, som det heter på Fryasletta.

Selv i det som er en tallmessig “voksen” alder, trenger vi gjerne det samme fikset når våren nærmer seg. Det er dog ikke HELT det samme å ragge rundt i Bergens bygater i en familiebil med barneseter, og høy bråkemusikk fra et temmelig underdimensjonert bilanlegg som vrenger og fisler fordi ens kone ikke synes det var nødvendig å prioritere lyd i bil foran bleier og våtservietter.

Vi ender opp med å skru opp når kona er ute av huset, men da blir det til gjengjeldt avspilt vårlåter som vi trenger for å skru av frosten i vinterblodet.

Nå har Rotvelt levert en ny låt som effektivt havner på listen over låter som skal jage vinteren vekk. Fra sitt kommende album En fortapt bror fliser Rotvelt rundt på Enerhaugen i Oslo i videoen til låten “Hvert gatehjørne”. Ta videoturen sammen med vokalist Martin Nome Hemsen i toppen av saken…

Sjekk ellers singelen på Spotify, Tidal eller iTunes.

Forrige artikkelSam Outlaw besøker Norge denne uken
Neste artikkelRichmond Fontaine avskjedsturnerer Norge
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here