fbpx
Forsiden Alle poster Country Sam Outlaw besøker Norge denne uken

Sam Outlaw besøker Norge denne uken

Et av countryhimmelens nye stjerneskudd eller kometer om du vil, lander i Norge denne uken. Våre tre største byer får besøk av Sam Outlaw, denne talentfulle kalifornieren som blir regnet for å være en del av den samme countrybølgen som artister som Sturgill, Romano og Stapleton har ridd inn i folks oppmerksomhet på.

Vi anmeldte albumet hans Angeleno da det kom ut i USA i fjor sommer. I vinter fikk albumet en europeisk release og nå er Outlaw her for å glede et kravstort countrypublikum med det som mest sannsynlig vil stå igjen som en av årets beste countrykonserter. Vi skrev følgende om Angeleno i anmeldelsen fra i fjor;

“De virkelige godbitene på Angeleno er allikevel de ordentlige countrylåtene. De som leder tankene hen til inspirasjonskilder og legender som George Jones og Gram Parsons/Flying Burrito Bros.”

Sam Outlaw reiser rundt i tospann ved denne anledningen. Molly Jenson, gitarist og vokalist, er med på hans første store tur rundt i Europa, etter Skandinavia er ferdig drar paret til England og deretter står Spania for tur. Akkurat nå befinner Outlaw seg i Sverige, der han spiller i Kristianstad og Stockholm mandag og tirsdag før han kommer til Oslo på onsdag. Deretter får countrysultne bergensere og trøndere sin dose med Sam Outlaw på torsdag og fredag. Det er virkelig bare å glede seg!

6 April – Oslo, NO – John Dee
7 April – Bergen, NO – Madam Felle
8 April – Trondheim, NO – Avant Garden

#Plateanmeldelse | Sam Outlaw – Angeleno 

Forrige artikkelYuma Sun – Watch Us Burn
Neste artikkelVideo: Rotvelt – Hvert gatehjørne
Jan Eiesland
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

1 COMMENT

  1. Fantastisk bra artist! Hørt på Angeleno timesvis de siste månedene. Synd jeg var i Australia (og fortsatt er) under konserten. Også fant jeg akkurat ut at både Jason Isbell og John Moreland spilte i Norge i vinter…. kanskje to av mine absolutt yndlingsartister innen country/americana. Jaja, sånn kan det gå.
    Forresten, vet ikke om dere har anmeldt albumet “Introducing Cale Tyson”, men ihvertfall et veldig bra album innen classic country.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here