Richmond Fontaine avskjedsturnerer Norge

Det er en vidunderlig uke for Country- og Americanafans. Trygve hos Talentfarm har hentet både Sam Outlaw og Richmond Fontaine til landet, og det samme uke.

Willy Vlautin og Richmond Fontaine er ute på avskjedsturné, etter at de tidligere i år fortalte at den nye platen You Can’t Go Back If There’s Nothing To Go Back To ville bli bandets siste.

Vi har nok ikke hørt det siste fra Vlautin, men bandprosjektet Richmond Fontaine er forbi etter denne turnéen. Vi anbefaler selvsagt å stille opp for å ta del i avskjeden, og takke for reisen så langt.

Fredag kveld (8/4) spiller de på Buckley’s i Oslo, og lørdag kveld (9/4) spiller de tidlig på Madam Felle i Bergen (showtime 19:00).

 

Forrige artikkelVideo: Rotvelt – Hvert gatehjørne
Neste artikkelMerle Haggard 1937 – 2016
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here