fbpx

Fredagsvideo: Tom Roger Aadland

Aadland video 2

Tom Roger Aadlands nye skive har blitt presentert relativt nøye her på Dust of Daylight. Denne uka slipper han en ny video. Låta har vel mange allerede fått med seg. “Like Til Mi Dør” er albumets kanskje mest fengende popøyeblikk. Videoen er forøvrig filmet i og rundt Aadlands eget nabolag på Tøyen i Oslo.

Kortreist melankoli er oppsummeringen av innspillingen, ifølge Tom Roger Aadland selv. En av de to hovedpersonene i videoen, er hans egen sønn, Eirik Ørevik Aadland. – Folk sier vi ofte er like av utseende, så jeg syntes det var artig å antyde et slektskap, eller en likhet mellom den unge mannen og den syngende fortelleren, sier Aadland.

En vemodig og fin liten kjærlighetshistorie får du med på kjøpet forøvrig. Og med denne låta ønsker vi dere alle en riktig go helg!

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zLyUpNpPJC8[/youtube][/center]

Siste artikler

Lest dette?