Aadland video 2

Tom Roger Aadlands nye skive har blitt presentert relativt nøye her på Dust of Daylight. Denne uka slipper han en ny video. Låta har vel mange allerede fått med seg. «Like Til Mi Dør» er albumets kanskje mest fengende popøyeblikk. Videoen er forøvrig filmet i og rundt Aadlands eget nabolag på Tøyen i Oslo.

Kortreist melankoli er oppsummeringen av innspillingen, ifølge Tom Roger Aadland selv. En av de to hovedpersonene i videoen, er hans egen sønn, Eirik Ørevik Aadland. – Folk sier vi ofte er like av utseende, så jeg syntes det var artig å antyde et slektskap, eller en likhet mellom den unge mannen og den syngende fortelleren, sier Aadland.

En vemodig og fin liten kjærlighetshistorie får du med på kjøpet forøvrig. Og med denne låta ønsker vi dere alle en riktig go helg!

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zLyUpNpPJC8[/youtube][/center]

SHARE
Forrige artikkelRyan Adams & en magisk, svart katt på Verftet
Neste artikkelElliott Murphy – Aquashow Deconstructed
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here