Josh-Rouse-3-by-Allen-Clark-

Josh Rouse er aktuell med ny plate The Embers of Time denne våren, og som seg hør og bør har han lagt ut en forsmak i form av en musikkvideo. Josh har ofte før flørtet med den klassiske singer/songwriter-stilen fra 70-tallet og det bærer vel både video og melodi preg av. Dette lover godt for kommende skive.

Ha en fin fredag med litt musikk fra trubaduren Josh Rouse.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rWIqbPyN3Vk[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelDaniel Romano og Sturgill Simpson til Norge.
Neste artikkelThirty Pounds of Bone – The Taxidermist
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here