Video: Robert Moses & The Harmony Crusaders – Logen Bar, Bergen

Robert Moses & The Harmony Crusaders spilte en fantastisk konsert i Bergen den 27. mars. Vi fikk lov å filme herligheten, og vil etterhvert legge ut et knippe videoer fra denne kvelden. For å gi folk en liten smak på hva dette bandet har å by på, så deler vi nå de tre første låtene fra konserten.

Første låt ut er “Water Over Stone”

 

Deretter “Holy Roller”:

 

Og til sist “Heartache O! Heartache”:

Forrige artikkelBarzin – To Live Alone in that Long Summer
Neste artikkelMathias Lilja – Mathias Lilja
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here