neil finn

Neil Finn er litt av en mann. Han har spilt i to av mine favorittorkestre innenfor popmusikken, Split Enz og Crowded House, han har laget fine soloalbum og bra ting sammen med sin storebror Tim. Neil Finn er en helt.

Nå er han ute på turné med sin nye plate som kom i februar, «Dizzy Heights», og har laget en strålende video til tittelsporet. Er det rart at Neil Finn er vårt valg som fredags-video. Nei, det er IKKE det!

God helg.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nzMIKkEcZe0[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelORBO – Man O’ War (EP)
Neste artikkelDoD Live: Hakan Markussen – Bergen 9. april, 2014
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here