newcountryrehab

New Country Rehab fra Toronto er i Norge denne helgen, og søndag besøker de Buckleys. Og til tross for at Uncut har dratt inn band som Lady Antebellum og Mumford and Crap i sine sammenligninger, så er dette i motsetning til de tidligere nevnte band riktig gode greier. Det er garantert noe i vannet i Canada, for disse gutta har laget seg et sound som er både klassiskt og friskt på en gang – og kombinerer det med gode melodier og gode låter.

Og nå kan du FÅ billetter til konserten på Buckleys på søndag. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til Rootsys representant i Norge, Vibeke Sjøvold – på vibeke@rootsy.no, si at du vil gå på konsert på søndag – og så ordner hun resten. Billettene trekkes klokken 16:00 på søndag, så legg gjerne ved et mobilnummer for sms-kontakt i mailen.

Konsertstart 21:00, og for de som ikke vinner billetter så koster det bare 150kr å komme inn for å få en god dose med kanadisk folk-country-alt.country-americana.

Mens du skriver mail til Vibeke, så kan du høre på disse låtene..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vy-cTRr0TvM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vy-cTRr0TvM[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Mugison – Murr Murr
Neste artikkelHalden Electric – Women
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here