Med en fersk plate i kofferten, så tar Steve Earle en tur innom Norge i juni. Med seg har han selvsagt sine trofaste Dukes.

Ray Kennedy er tilbake i produsen og teknikertstolen, og The Twangtrust er dermed tilbake. Så kan vi bare håpe at valget om å hente Kennedy tilbake fører til at han finner igjen noe av fokuset han hadde sist de jobbet sammen.

Spilleplan:

12. juni: Rockefeller, Oslo. Les mer.
13. juni: Bergenfest, Bergen. Les mer.

Første video fra den nye platen The Low Highway, «Invisible»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=w_AZmBT4wWI[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelCaitlin Rose – The Stand-In
Neste artikkelEn dame som forfører
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here