Dagens fredagsvideo sier seg egentlig selv. Et uendelig revitalisert Neil Young & Crazy Horse holdt en musikkverden våken natt til mandag, når de spilte et (for oss) seint sett på Austin City Limits festivalen som ble sendt direkte på YouTube. De to musikkvideoene som til nå er sluppet gjør at man gleder seg en smule til «Psychedelic Pill», det kan virke som om Neil og Crazy Horse virkelig har funnet hverandre igjen, og det er så utrolig tydelig i denne videoen at de også er et BAND igjen live. Måten de tre foran på scenen klumper seg sammen og jammer i vei minner intenst om Rust Never Sleeps og Weld videoene jeg spilte i fillebiter i min mest intense Neil Young-periode på starten av 90-tallet. Sett deg godt til rette, og NYT en time og tjue minutter med rein rock’n’roll fra NEIL YOUNG! [youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=xaFnHVu2TY4[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelSkyline Drive – Topanga Ranch Motel
Neste artikkel…mens vi venter på Asbjørn Ribe
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here