fbpx

Fredagsvideo: Neil Young & Crazy Horse – ACL Music Festival

Dagens fredagsvideo sier seg egentlig selv. Et uendelig revitalisert Neil Young & Crazy Horse holdt en musikkverden våken natt til mandag, når de spilte et (for oss) seint sett på Austin City Limits festivalen som ble sendt direkte på YouTube. De to musikkvideoene som til nå er sluppet gjør at man gleder seg en smule til “Psychedelic Pill”, det kan virke som om Neil og Crazy Horse virkelig har funnet hverandre igjen, og det er så utrolig tydelig i denne videoen at de også er et BAND igjen live. Måten de tre foran på scenen klumper seg sammen og jammer i vei minner intenst om Rust Never Sleeps og Weld videoene jeg spilte i fillebiter i min mest intense Neil Young-periode på starten av 90-tallet. Sett deg godt til rette, og NYT en time og tjue minutter med rein rock’n’roll fra NEIL YOUNG! [youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=xaFnHVu2TY4[/youtube_video]

Siste artikler

Lest dette?