Når våren omsider kommer dinglende til Norge, så er det Lars Lillo Stenbergs stemme jeg hører i bakhodet, der han og deLillos fremkaller herlig gåsehud med den ultimate vårsangen «Vår».

Men nå viser det seg at deLillos jaggu meg skal få litt konkurranse. Fra EstherOrkester. Og den helt nye vårsangen kalt «Vår».

EstherOrkester er godkjent (og anbefalt) av vår gode venn Egil Olsen (popstjernen, ikke fotballtreneren) – og har tidligere gitt ut to plater på engelsk; «Why We Woo» og «The Harp And The Fuzzy Kazoo».

Men i høst kommer EstherOrkesters første plate på norsk. På trøndersk til og med… og her får vi da en liten forsmak, med den herlige lille pop-perlen «Vår»:

 

 

 

 

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Bob Dylans nye plate.
Neste artikkelFredagsvideo: Walkenhorst & Porter – Silver Lake
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here