Kasey Anderson & The Honkies har nettopp gitt ut en EP med demoer, livespor og diverse studio-opptak. De sju sporene har fått navnet «Strays», og han selger EPen på Bandcamp til den nette sum av 6.99$.

Ta turen til Kaseys Bandcamp for å høre noen av låtene, og kjøpe Strays. Plukk gjerne med deg en av de andre platene han har liggende ute også.

Klikker du deg inn på «Let The Bloody Moon Rise», så kan du delta på Kaseys egen «Kickstarter»-kampanje, der du kan bidra til innspillingen av deres neste plate.

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The Far West – Bitter, Drunk and Cold
Neste artikkelDear Sister – Dear Sister
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here