I går ramlet det en epost inn i mailboksen min, noe som i og for seg skjer hele tiden – men gårsdagens epost utmerket seg ved å faktisk inneholde litt informasjon. Nok informasjon til at jeg ble nysjerrig og klikket på den vedlagte videolinken.

Og fikk presentert en video som er usedvanlig godt laget, og med en låt som inneholdt akkurat nok rufsete Neil Young-stemning til at jeg vil dele dette med bloggleserne.

Phone Joan presenterer seg selv som et bluesuede, shoegaze indieband. For min del legger jeg gjerne til at det er akkurat så skranglete at det blir tøft, men langt i fra så skranglete at det blir ufokusert. 70-tallet er tydeligvis en sterk inspirasjonskilde – og musikken bærer preg av seige gitarer og steintøff vokal – som deles mellom både en kvinnelig og en mannlig stemme.

Jeg har virkelig sansen for stemningen de bygger opp i låten, og videoen er som sagt meget godt laget – der den er bygget opp som en historie rundt en jente som går fra en one-night stand til en annen.

Se videoen! Enjoy!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelPlater vi gleder oss til i 2012
Neste artikkelThe Rainmakers – 25 On Tour 2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here