Ryan Adams – Petal In A Rainstorm

Deluxe-utgaven av Ryan Adams nye plate inneholdt blant annet en fjong liten flexidisk med låten “Petal In A Rainstorm”.

For spesielt interesserte så kan vi dele denne her på bloggen til felles glede.

Ryan Adams: “Petal In A Rainstorm”:
[media id=478 width=650 height=20]

De fleste med litt nerdeblod i ørene vil helt sikkert gjenkjenne låten som tidligere har gått under navnet “Oh My Sweet Valentine”, og av og til under det navnet Ryan bruker, altså “Petal In A Rainstorm”.

Låten var ganske så fast på settlisten hans i 1999 og 2000, og han sier selv at han vurderte å plassere den på Heartbreaker, uten at det skjedde – og han har angret siden.
Ryan Adams: “Oh My Sweet Valentine” (live) :
[media id=479 width=650 height=20]

Forrige artikkelFredagsvideo Ryan Adams: Lucky Now – Jools Holland
Neste artikkelDolly Parton – Better Day
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here