I år kommer julaften tidlig. 10. oktober er datoen, og julegaven heter «Ashes & Fire».

Glyn Johns har som kjent produsert, platen kommer ut på Ryans egent selskap PAX-AM, og av nyheter er det kjent at både Benmont Tench og Norah Jones bidrar på en rekke låter.

Så nå gjenstår det bare å vente på at forhåndsbestillingene legges ut på PAX-AM Records, og så kan vi bare sette oss ned og vente…

Låtene:

«Dirty Rain»
«Ashes & Fire»
«Come Home»
«Rocks»
«Do I Wait»
«Chains Of Love»
«Invisible Riverside»
«Save Me»
«Kindness»
«Lucky Now»
«I Love You But I Don’t Know What To Say»

SHARE
Forrige artikkelElmo Buzz & The East Nashville Bulldogs – Shit Sandwich
Neste artikkelBretteville – Universe
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here