Two Cow Garage trenger hjelp fra sine fans, og spesielt sine Europeiske fans. De planlegger en turné i Europa, og forsøker nå å samle inn penger til flybilletter. Som nevnt tidligere her på bloggen så laget de en avstemming der fansen kunne stemme frem to coverlåter de skulle spille inn.

Resultatet er nå klart, og EPen er klar for salg på bandets Bandcamp-side.

Låtene ble The Replacements  «Bastards Of Young», Aerosmiths «No More No More» og bonuslåten «Amphetamine» fra kult-punkbandet Rocket From The Tombs.

Du kjøper EPen på twocowgarage.bandcamp.com

Der kan du også høre låtene før du kjøper. Og kjøper gjør du! EPen er kun tilgjengelig digitalt, og kun i noen få uker.

Minsteprisen er 5$, men du betaler så mye du selv vil… og skal vi ha noe håp om å se disse gutta i nærheten så er bare å punge ut! Nå!

SHARE
Forrige artikkelLørdagsvideo: Micah Schnabel – Jackson, Don’t You Worry
Neste artikkelVideo: Tina Lie – Get It Right
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here