Det er en grunn for at The Band heter THE Band. Eller rettere sagt, det er 5 grunner til at The Band het THE Band. Rick Danko, Levon Helm, Richard Manuel, Garth Hudson og Robbie Robertson.

Det var på tide å gi verdens beste konsertfilm, The Last Waltz en liten runde igjen, og da ender det ofte med at man må dele noen videoer med bloggleserne der ute.

Jeg vil gjerne anbefale å la «The Last Waltz» bli en del av lørdagskosen idag, og gjerne på fast basis. Filmen skal jo uansett befinne seg i ethvert hjem med et snev av respekt for seg selv, så det bør være enkelt. Som en inspirasjon deler jeg noen videoer.

Verdens beste bassist og en av historiens mest intenst ekte vokalister, Rick Danko gir oss «It Makes No Difference»

Neil Young, The Band & Joni Mitchell gir oss tidenes beste versjon av «Helpless:»

Verdens beste vokalist, Richard Manuel gjør Bob Dylans «I Shall Be Released»:

Og så verdens beste låt med verdens beste band og deres venner i The Staples «The Weight»:

SHARE
Forrige artikkelSarah Lee Guthrie & Johnny Irion – Bright Examples
Neste artikkelGjesteblogg: Marius Müller – en hyllest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here