Todd Snider har lagt ut sin nye plate, «The Storyteller» til forhåndssalg.

Man kan velge mellom to pakker:

1: CD, sticker og digital nedlasting av platen den 1. februar. Som bonus får man en EP med outtakes som ikke havnet på platen. (19.98$ + frakt)

2: Signert CD (250 ex.), digital nedlasting, Outtakes EP, sticker og en DVD med hele konserten… (39.98$ + frakt)

Med dagens dollarkurs så er det uansett gitt bort…

Så hiv deg på og bestill det som fort kan bli årets liveplate fra en av verdens beste og morsomste liveartister.

Platen bestiller du her.

SHARE
Forrige artikkelTom Petty & The Heartbreakers – Don’t Pull Me Over
Neste artikkelLiveDVD – ORBO & The Longshots – Live10
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here