The Margarets ga ut platen “Look For Love” rett før jul i 2008. Siste låt på platen er den nydelige julesangen “Christmas In A Northern Town”. The Margarets ga bort låten gratis på sine nettsider (og der ligger den forøvrig fortsatt til fri nedlasting). De lagde også hele TRE videoer til låten. Den vi nå presenterer øverst her er den tredje som ble innspilt, kalt “Christmas In A Northern Town, part 3”. Jeg velger meg alltid denne siden den er den mest julete da den har et lite juletre i bakgrunnen… men nederst her kan du se de to andre versjonene, slik at man kan velge å se alt i rekkefølge…

Her er altså The Margarets nydelige julelåt, “Christmas In A Northern Town”. Vel bekomme, og god jul.

Part 1

Part 2

Part 3

Forrige artikkelJulesnop: Chris Rea – Driving Home For Christmas
Neste artikkelJulevideo: Wham – Last Christmas
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here