Etter Åges parademarsj for et hengivent Vinstrapublikum så fikk Fåvangs store sønner Hercules muligheten til å dra nytte av Åge tiltrekning på publikum. Problemet denne kvelden var at store deler av publikum kom klokken 20.55 for å se Åge klokken 21, og gikk så snart Åge dro tilbake til Wadahl. Likevel holdt en anseelig mengde stand foran scenen, og ga Hercules den drahjelpen musikken deres trenger for å ta av.

Og Hercules leverte Rock på Vinstra! Bandet har utviklet seg kraftig de siste årene, og har hatt god nytte av konserter utenlands. De låter tightere enn noen sinne, og Vemund Moss på vokal & gitar er i ferd med å bli en frontfigur det står respekt av.
Bandet har utviklet lydbildet sitt, fra å være Fåvangs Status Quo, så har de  klart å skape sitt eget lydbilde – der de nå høres ut som Hercules. Inspirasjonen fra f.eks band som Status Quo er fortsatt tilstede, men det er også tydelig inspirasjon fra generell boogie-rock og sørstatsrock.

De spilte flere låter fra den kommende platen, som lover MEGET godt for bandets fremtid. Dette er musikk som funker når det er mørkt og folk er i godt humør – og er rett og slett musikk man blir glad av, og som det er umulig å stå stille til.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Forrige artikkelORBO & The Longshots – Folkefesten, Vinstra – 23.07.2010
Neste artikkelTodd Snider – Tales From Moondawg’s Tavern
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here