Malin Pettersen har et stort hjerte og dermed en hektisk desember, og en av de fineste og viktigste julekalenderne der ute. Hver dag deler hun en veldedig organisasjon, med tilhørende Spleis – og oppordrer til å støtte hvis du kan! Følg kalenderen på Malins Facebookside.

Hennes Norgesturné i 2022 bød også på et konsept der hun inviterte inn en bærekraftig lokal liten butikk som fikk selge sine varer på konsertene hennes.

Foruten egen turné og preproduksjon foran neste album, så har Malin også vært support for Andrew Combs rundt om i Europa, og hyllet Jonas Fjeld i Operaen. Men nå er det snart jul, og da har jule-elsker Malin Pettersen følgende julesang å dele med dere:

Jeg velger meg «Sweet Little Jesus Boy» av Mahalia Jackson på julealbumet hennes «Silent Night». Fordi dette er den første låten, på det første albumet jeg setter på hver 1. desember. Når den starter – da er det jul.

Vi oppdaterer julespillelisten vår hele tiden, så sleng en like på den for å følge med…

Forrige artikkelÅrets Internasjonale Album 2022
Neste artikkelLuke 18: Julekort fra Ingvild Flottorp
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here