Fredagsvideo: Vandoliers – Waiting on a Train

Det har vært en dag full av dårlige nyheter, og den verste av alle er nyheten om at Anette Walle har gått bort. Som en av ildsjelene bak The North Country Fair, så booket hun flere av våre artister til konserter og festivaler i Tromsø. Alle kom hjem med fortellinger om et fantastisk opphold og en arrangør som elsket musikk. Og alle hadde de fått en ny venn.

Vandoliers er ute med en ny låt idag, den aldeles vidunderlig vakre “Waiting on a Train”.

I dag ønsker vi å dedikere fredagsvideoen til Anette og alle hennes venner i inn og utland.

Forrige artikkelZach Schmidt – Raise a Banner
Neste artikkelIngvild Flottorp – It All Seems So Clear
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here