Sommeren 2020 blir litt annerledes enn vi hadde sett for oss i vinter. For å spre litt glede og musikk, så har vi i samarbeid med Anders Dahlberg laget en liten sommerturné, der Anders Dahlberg & The Serenaders tar med seg telt, PA og spiller i hager, på verandaer, på puber og der hvor lokale arrangører kan samle en gjeng innenfor gjeldende smittevernsregler. Noen er åpne arrangementer. Andre er lukkede vennefester.

Alt de trenger er strøm til PA-anlegget, et sted å parkere bilen og litt flat mark der de kan slå opp et telt – så er de på plass.

Turnéen har fått navnet Toyota Corona Tour 2020, og hadde offisiell åpning på Humbar i hjembyen Hønefoss forrige uke. Selve Norgesturnéen starter denne uken i Trondheim, før turen går på kryss og tvers over hele landet frem til august.

Turnélisten ser slik ut: 

Juni

18/6: Humbar, Hønefoss
24/6: Flathill Concerts, Trondheim – Billetter. Facebookevent.
25/6: Hølen Café. Billetter.
26/6: Hogga Sluse, Lunde (UTSOLGT)
27/6: Apalnes Gård, Lunde

Juli

4/7: Bryggerihuset, Beitostølen (support Olav Risan)
8/7: Karmøy (UTSOLGT)
9/7: Gast, Dust of Daylight Live, Bergen – Billetter. Facebookevent.
15/6: Nordfjordeid
16/7: Låvefest på Askrova, Tansøy – Facebookevent.
17/7: Svanøy Kro – Billetter. Facebookevent.
18/7: Kleppenes Bruk, Holmedal. Dobbelkonsert 16:00 / 21:00. Facebook. Billetter.
19/7: Stanghelle. Facebookevent.
24/7: Banken Bryggeri & Spiseri, Heidal – Facebookevent.
25/7: Bryggerihuset, Beitostølen
31/7: Furnes

 

Forrige artikkelLady Couch – Foolish and Blue (single)
Neste artikkelAnbefalte album 1.halvår 2020
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here