Dan Conn fra Kentucky er snart klar med sitt tredje album, Shine On, som slippes 30. november. 

Vi har fått gleden av å by dere på verdenspremieren på den første singelen – “Green Eyed Gal” – og tror nok dette vil falle i smak hos Dust of Daylights lesere.

Conn har den rufsete vokalstilen undertegnede er veldig svak for, og når låtene hans holder skyhøyt nivå – så er dette en plate vi virkelig gleder oss til å dele med dere.

Singelen Dan Conn har valgt ut, “Green Eyed Gal” handler om hvordan kjærligheten til en kvinne kan endre ens liv – selv om forholdet ikke holder. 

Besøk Dan Conn på danconnmusic.com

Forrige artikkelHandsome and the Humbles – We’re All The Same
Neste artikkelThe Stray Birds – Let It Pass
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here