DoD Sessions: Austin Lucas, Anders Dahlberg og Camilla Thorsen

Forrige uke tilbrakte vi på veien sammen med Austin Lucas og hans «House by House Tour of Norway». Anders Dahlberg og Camilla Thorsen var invitert av Dust of Daylight som oppvarmere, og en alt for kort vestlandsturné brakte oss til Bergen, Karmøy og Odda.

Tre flotte konserter fra tre fantastiske artister ble resultatet, og lørdag kveld tok vi med en gitar, et kamera og litt opptaksutstyr til Smelteverkstomten i Odda, der vi laget et knippe videoer.

Når innspillingen var ferdig så nevnte Anders Dahlberg at han hadde vært helt hektet på Austins låt «Alone in Memphis» – hvorpå Lucas sporenstreks beordret lydutstyret påslått og frem med kameraene. Resultatet kan vi by på i kveld – som også er en forsmak på DoD Sessions fra både Austin Lucas og Anders Dahlberg & Camilla Thorsen.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The Secret Sisters – You Don’t Own Me Anymore
Neste artikkelDoD Sessions: Jens Andersson – Jag har bara bestämt mig
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here