DoD Sessions: Austin Lucas, Anders Dahlberg og Camilla Thorsen

Forrige uke tilbrakte vi på veien sammen med Austin Lucas og hans “House by House Tour of Norway”. Anders Dahlberg og Camilla Thorsen var invitert av Dust of Daylight som oppvarmere, og en alt for kort vestlandsturné brakte oss til Bergen, Karmøy og Odda.

Tre flotte konserter fra tre fantastiske artister ble resultatet, og lørdag kveld tok vi med en gitar, et kamera og litt opptaksutstyr til Smelteverkstomten i Odda, der vi laget et knippe videoer.

Når innspillingen var ferdig så nevnte Anders Dahlberg at han hadde vært helt hektet på Austins låt “Alone in Memphis” – hvorpå Lucas sporenstreks beordret lydutstyret påslått og frem med kameraene. Resultatet kan vi by på i kveld – som også er en forsmak på DoD Sessions fra både Austin Lucas og Anders Dahlberg & Camilla Thorsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here