Fredagsvideo: The Secret Sisters – You Don’t Own Me Anymore

Neste uke slipper The Secret Sisters den glitrende, Brandi Carlile-produserte “You Don’t Own Me Anymore”. Som en liten forsmak deler vi idag den første videoen fra platen.

Sist høst stod vi i en mørk klubb i Nashville og fikk høre tidlige versjoner av de fleste sangene fra platen. Sanger som var minst like mørke som klubben – så tro meg når jeg sier at vi kommer tilbake til platen neste uke…

Forrige artikkelÅrets heiteste musikkhelg i Oslo!
Neste artikkelDoD Sessions: Austin Lucas, Anders Dahlberg og Camilla Thorsen
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here