Søndagsvideo: Western Centuries – Knockin’ ’em Down

Litt kvalitetscountry på en søndag? Ja takk.
Western Centuries slapp platen Weight Of The World i vår, og Jan Kristoffer skrev en himmelstormende anmeldelse denne uken.

Vi avslutter uken med to videoer fra våre venner i Western Centuries.

I toppen ligger den ferske «Knockin’ ’em Down». Nederst finner du «Double or Nothing». Begge låter er altså fra en av de fineste countryplatene vi har hørt på lenge…

SHARE
Forrige artikkelTim Easton – American Fork
Neste artikkelVideo: Michael McDermott – Shadow In The Window
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here