Fredagsvideo: Sara Watkins – Young In All The Wrong Ways

Sara Watkins er ute med nytt album og vi kan vel like greit si det så enkelt at alt denne damen har en finger med i spillet i er verdt å sjekke ut. Ukens fredagsvideo er tittellåten til albumet, Young In All The Wrong Ways.

Dette er hennes tredje soloalbum og kommer på toppen av alt det fenomenale arbeidet hun har gjort i bluegrassbandet Nickel Creek, i Watkins Family Hour, sammen med blant annet sin bror, Sean Watkins og sammen med sine to gode venninner, Sarah Jarosz og Aoife O’Donovan i gruppa I’m With Her, som forøvrig er med og korer på albumet.

Watkins har brutt med sine tidligere rutiner og har denne gangen skrevet alle sangene selv. Det føles som en ny start på solokarrieren hennes, der låtene beveger seg dypere inn i relasjoner mellom mennesker enn tidligere. Det er hennes egen stemme som preger albumet, både som tekstforfatter og som sanger. Dette er uten tvil Watkins sterkeste album så langt i karrieren og kan anbefales på det varmeste.

Sara Watkins – Spotify

 

SHARE
Forrige artikkelAudunbakken – Fra vennefest til festival
Neste artikkelNattprat ved kjøkkenbordet med Hannah Aldridge
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here