Fredagsvideo: The Cactus Blossoms – Stoplight Kisses

2016 er spådd å bli The Cactus Blossoms år. Vi feirer tacofredag med en av videoene fra brødrene som har gått noen runder denne våren.

Hver gang man tilsynelatende finner ny musikk, så lyder det fra min gode venn Torbjørn: «Åja, de så jeg i Austin/Nashville i ****» (sett inn et årstall noen år før resten av verden får øynene opp for bandet/artisten).

Slik var det naturlig nok med disse to også den gang de nådde ørene mine, men vi lar ikke slik stoppe oss…

Ha en fortreffelig fredag!

SHARE
Forrige artikkelLilly Hiatt – Royal Blue
Neste artikkelBo Outlaw & Løiten Twang Depot – Lonestar State Of Mind
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here