Fredagsvideo: Sarah Jarosz – House of Mercy

Sarah Jarosz kommer fra Austin, TX, er 24 år og kommer denne sommeren med sitt fjerde studioalbum på Sugar Hill Records. Undercurrent er tittelen og denne gangen tror jeg faktisk Jarosz kommer til å “breake” på ordentlig. Hun har allerede vært Grammy-nominert ved flere anledninger og hun har vært på de fleste Late Show’ene og hun har til og med rukket å være med på en episode av Austin City Limits. Men dette kan være året der verden finner ut at en av de sikreste kortene å satse den musikalske framtiden på, er nettopp Sarah Jarosz.

Jarosz gjør en variant av americana og folk på sin måte og med et lett gjenkjennelig sound, faktisk ikke så ulikt Gillian Welch ved noen anledninger. Sarah Jarosz gjør ofte låtene sine med sitt signaturinstrument i førersetet, en oktav-mandolin fra Fletcher Brock. I april kom den første singelen fra Undercurrent og vi fant en lekker video av denne låten, gjort av Jarosz under et tre med regnskyer hengende tungt over seg.

Gled dere til 17.juni folkens, Undercurrent vil komme til overflaten og dra oss alle inn i en hvirvel av vellyd og vakker musikk. Vi kommer helt sikkert tilbake med anmeldelse av albumet når releasedagen er her.

sarahjar_mand

 

Forrige artikkelSpilleliste – Mai 2016
Neste artikkelStåpels på Buckley’s
Jan Eiesland
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here