Fredagsvideo: Guy Clark – Old Friends

Den 17. mai ebbet livet ut for en av tidenes største låtskrivere og samtidig en av våre mest kjære artister og singer-songwriters. Da er det umulig å komme utenom Guy Clark når vi skal finne en fredagsvideo til folket. Dette fantastiske øyeblikket av Guy sammen med Nanci Griffith som medvokalist på «American Music Shop» for en del år siden, dukket opp denne uken og var for fint til å stå udelt.

Guy Clark var en levende legende helt fram til den morgenen da han måtte gi tapt for sin sviktende helse, blant annet som følge av mange års kamp mot lymfekreft.

Nå sitter han bekymringsløst ved et bord et sted i evigheten og sipper tequila og røyker håndrullede sigaretter sammen med sin kjære kone Susanna og sine gamle venner Townes, Steve Young, Mickey…

And when the house is empty
And the lights begin to fade
And there’s nothing to protect you
Except the window shade
And it’s hard to put your finger
On the thing that scares you most
And you can’t tell the difference
Between an angel and a ghost

SHARE
Forrige artikkelThe Late Great – Songs From the 21st Century
Neste artikkelStor musikk fra et lite hus
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here