Fredagsvideo: Laura Jean Anderson – Take Me In

Et helt nytt bekjentskap er ukens video her på Dust of Daylight.

Stemmen til Laura Jean Anderson blåste meg i bakken. Jeg er en sucker for et saftig 50’s sound, og Anderson har den biten på plass så det holder. En bakgrunn som er delvis konservativ med kirkekor og rootsmusikk, og delvis liberal med punk og grunge er fundamentet som ligger til grunn, og det var på en reise til Peru Laura Jean forstod at musikk var hennes fremtid.

Hun ble ranet, og var plutselig strandet i en fjellandsby i Peru, uten mulighet til å komme seg hjem. Gitaren hadde hun heldigvis fortsatt, så hun inntok rollen som landsbyens gatesanger – og tjente seg rett og slett nok penger til hjemreisen på musikk.

EPen Righteous Girl er ventet i mars, og vi kommer tilbake til den…

Her en en bonusvideo, under navnet The Lady. Ha en fortreffelig fredag…

SHARE
Forrige artikkelHege Brynildsen – When My Man Comes to Town
Neste artikkelVideo: John Moreland på The Late Show
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

  1. […] Robert Lee er et solid funn denne måneden. Den unge mannen fra Alabama har levert et strålende album med Wandering Soul. Sterkt påvirket av den generasjonen med singer-songwriters som er i ferd med å gjøre det ordentlig skarpt akkurat nå, har Lee et album spekket med fine låter i klassisk stil. Laura Jean Anderson er en ung dame fra staten Washington, nå bosatt i Los Angeles. Hennes debut EP Righteous Girl var fersk i starten av måneden og Anderson er en elegant krysning mellom tradisjonell amerikansk rock og country. Vi hadde hennes første låt fra EP’en som fredagsvideo tidligere i vinter. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here