Fredagsvideo: Papa Mule – Black Heart

Papa Mule var nylig på besøk på Innlandsscenen, hvor de spilte tre låter med saftig rock / southern rock.

Den første låten, nyskrevne «Black Heart» svinger noe forbaska bra, så den er enkelt og greit plukket ut som ukens fredagsvideo her på Dust of Daylight.

Gjengen fra Ringebu ga i mars ut EPen Come to Papa, som Jan omtalte som «rett-på-sak tøff og melodiøs rock fra start til slutt» og «bandet høres ut som de legger hele sitt hjerte og sjel i musikken.»

Singelen «Black Heart» kom ut 2. desember, og kan blant annet finnes på Spotify.

Papa Mule planlegger å dra ut på veien etter nyttår.

Som bonus legger vi naturlig nok ved låten «Rock Show» fra samme opptreden…

 

SHARE
Forrige artikkelÅrets Album 2015
Neste artikkelÅrets Norske Album 2015
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here