Fredagsvideo: Brock Zeman – Little Details

Vår venn Brock Zeman er endelig klar med ny plate, og gir ut Pulling Your Sword Out Of The Devil’ Back 21. april. Forrige plate, Broken Toooth var et lite hvileskjær fra den kanten, etterhvert som Zemans katalog stadig ble utvidet med bedre og bedre plater. På den nye platen er han tilbake i sporet, og kliner til med en veritabel dynamittkubbe av en plate. Vi kommer tilbake med full anmeldelse når det nærmer seg 21. april.

Inntil da kan dere få en forsmak via singelen “Little Details”. For fans av Super Mario så er dette også et hyggelig gjensyn. Platen kan forhåndsbestilles hos Busted Flat Records.

Ha en aldeles fortreffelig fredag!

brock-zeman

 

Forrige artikkelJohn Statz – Tulsa
Neste artikkelErik Moll – Many Years To Go
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here