Det dukket opp en mail i innboksen min denne uken. Det vil si, det dukker opp hundrevis av mailer hver uke. Men denne sa «The Vanjas är Stockholmskvartetten som har fått rykte om sig att låta som Ike & Tina, Little Richard, Blondie och The Sonics. Med hård, smutsig rhythm and blues plus sin dos soul får de publiken darriga, vädjandes för mer!»

Så jeg klikket på den med følgende YouTube-linken. Og har i etterkant vært gjennom resten av videoene til dette bandet. Og stort sett smilt siden… promomailen har virkelig sine ord i behold, og dette virker å være et fyrverkeri live, som bør appellere til fans av alle forutnevnte, samt fans av våre egne The Yum Yums, Vibeke Saugestad, Peter Berry & The Shake Set og Cosmic Dropouts – samt band som Vintage Trouble og… ja, listen er lang og full av gode band.

Og nå er de altså på vei til Norge… sjekk dem ut – jeg tror ikke noen vil angre.

Fredag spiller The Vanjas på Tivolikjelleren i Moss, og på lørdag spiller de på Revolver i Oslo.

Jeg bare deler en bunke videoer – så selger disse konsertene seg selv…

 

 

 

SHARE
Forrige artikkelBendik Brænne – Do You Know Who I Think I Am
Neste artikkelSpilleliste Oktober 2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here