Fredagsvideo: Caitlin Rose – “Only A Clown”

Hva er vel bedre på selve kvinnedagen enn en video fra årets store kvinnelige albumutgivelse så langt i år. Caitlin Rose’ nye album, The Stand In, er blitt hyllet verden over av et unisont kritikerkorps, både fra bloggere, musikknettsteder og de store musikkmagasinene internasjonalt. Det er vel nesten bare de norske avisene som ikke har oppdaget den talentfulle unge damen fra East Nashville.

Caitlin Rose har lenge blitt sett på som et talent i americanakretser, hennes første album, Own Side Now, var en solid debutplate, men man kunne vel ane at Rose hadde mer, mye mer, på lager. Det beviser hun til det fulle på The Stand In, hun har laget et album som virkelig vil sette spor etter seg i americanaverdenen i 2013 og hvis ikke du har lest vår anmeldelse av albumet så finner du den ved å følge linken her. “Only A Clown” fra albumet er definitivt en av årets låter så langt og videoen til denne ble sluppet rett i forkant av utgivelsen av albumet denne uken. Len deg tilbake og nyt denne perlen av en låt og video, det er jo tross alt fredag.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here