Fredagsvideo: Tift Merritt – Broken

Klokken 17 i dag kan du treffe Tift Merritt hos Big Dipper i Oslo. Der vil hun holde en minikonsert og signering i forkant av søndagens konsert på John Dee. En konsert jeg kan anbefale på det aller sterkeste. En av de beste konsertene jeg har sett i mitt liv var Tift Merritt som åpnet Bergenfest i 2006.

En mer energisk og sjarmerende artist skal man virkelig lete lenge etter. Hvis man først skulle brukt ordet “Fyrverkeri” om en artist og en opptreden, så var det denne kvelden, hvor hun spilte før Chris Hillman og Herb Peterson, og satte dem helt i skyggen. Magisk!

Siden det er fredag så kjører jeg en av mine favoritter med Tift Merritt; “Broken” fra platen “Another Country”.

God fredag! Enjoy!

Forrige artikkelRune Berg – Hølå
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Christmas In Missouri
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here