Fredagsvideo: Wilmer X – Blind Manns Bluff

 

Ved en tilfeldighet så ramlet jeg over denne videoen på You Tube, godt gjemt som den var, og den har stort sett gått på repeat siden jeg fant den.

Fra et av verdens beste band; Wilmer X – og fra en av verdens beste plater; “13 våningar upp” – så er dagens fredagsvideo platens beste spor “Blind manns bluff”.

SÅ rock igang helgen med litt saftig boogierock på Skånsk! Enjoy, og god fredag!

Forrige artikkelNumber Seven Deli – Toxteth
Neste artikkelLucero – Women & Work
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here