Jeg kommer alltid tilbake til dette bandet. Big In Iowa er noe av det aller fineste jeg vet, og platene deres er på jevnlig rotasjon i heimen.

I desember var vokalist Bob Burns på besøk i hjembyen, og han ble invitert til å spille et par låter på broren Jim Burns gig i juleferien.

Tilfeldigvis skjedde dette samtidig med at de to gjenlevende medlemmene i bandet også var hjemme på juleferie, og plutselig utviklet det seg til en liten Big In Iowa-reunion. Bob Burns, Rich House og Jeff Wilson stilte som trio uten bassist, og spilte seg gjennom en lang rekke klassikere fra egen katalog – samt et knippe legendariske coverlåter.

Alt mens de så ut til å storkose seg på scenen, og krydret kvelden med å forteller historier fra Europaturnéene sine, samtidig som de hyllet sin avdøde venn og bassist Ken Glidewell, som døde for noen år siden etter en motorsykkelulykke.

«Is This Love?»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Jeg hadde egentlig planer om å kun legge ut den videoen, men fordi jeg digger dette bandet – og videoene ikke kan søkes opp på YouTube, så deler jeg rett og slett resten av dette fantastiske settet:

«South Of Soho»: (fantastisk versjon!)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Engine 883»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Life Takes Place»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Rewind»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Into The Mystic» (Van Morrison) :

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Justine»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Moondance» (Van Morrison):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Goin’ Up The Country» (Canned Heat) :

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelAmerican Aquarium – Live in Raleigh
Neste artikkelIris DeMent til Norge, og ny plate på vei.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here